Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Barnkängor

(101 produkter)

Barn är inte rädda för smuts och gillar spännande äventyr. De kryper, bygger kojor, hoppar i vattenpölar och leker fartfyllda lekar. Det är viktigt att ditt barn är klädd i funktionella skor som passar för ett aktivt liv. Därför har vi samlat barnkängor från varumärken som Salomon, The North Face och Keen.

Barnkängor för olika behov

På Outnorth hittar du kängor för olika behov. Är ditt barn aktivt och behöver en sko som fungerar året om kan vi rekommendera Xa Pro 3D Mid från Salomon. Det är en sko med medelhögt skaft och har ett climashield waterproof-skydd.

Har ditt barn behov av en känga med högre skaft ska du kolla in Basin WP Kids från Keen. Kängan är varmfodrad, vattentålig och enkel att snöra på sig. Fungerar lika bra i skolan som på snöiga äventyr.

Noga utvalt sortiment

På Outnorth sätter vi funktion, kvalité och bekvämlighet i fokus. Därför väljer vi produkter med omsorg, vi vill vara säkra på att du blir nöjd och hittar det du söker. Det är viktigt att ditt barn trivs med utseendet och funktionen på kängorna, därför finns ett varierat utbud av låga, höga, enkla och färgglada barnkängor i sortimentet.

Tänk på att kängan bör har rum för en varm socka, ifall det blir riktigt kallt. Det kan även vara bra att impregnera skorna, beroende på vilket material dem är producerade i. Hos oss på Outnorth kan du även hitta bra skovårdsprodukter för att du ska kunna sköta om dina skor och kängor på bästa sätt.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!