Barnkängor

(78 produkter)

Barn är inte rädda för smuts och gillar spännande äventyr. De kryper, bygger kojor, hoppar i vattenpölar och leker fartfyllda lekar. Det är viktigt att ditt barn är klädd i funktionella skor som passar för ett aktivt liv. Därför har vi samlat barnkängor från varumärken som Salomon, The North Face och Keen.

Barnkängor för olika behov

På Outnorth hittar du kängor för olika behov. Är ditt barn aktivt och behöver en sko som fungerar året om kan vi rekommendera Xa Pro 3D Mid från Salomon. Det är en sko med medelhögt skaft och har ett climashield waterproof-skydd.

Har ditt barn behov av en känga med högre skaft ska du kolla in Basin WP Kids från Keen. Kängan är varmfodrad, vattentålig och enkel att snöra på sig. Fungerar lika bra i skolan som på snöiga äventyr.

Noga utvalt sortiment

På Outnorth sätter vi funktion, kvalité och bekvämlighet i fokus. Därför väljer vi produkter med omsorg, vi vill vara säkra på att du blir nöjd och hittar det du söker. Det är viktigt att ditt barn trivs med utseendet och funktionen på kängorna, därför finns ett varierat utbud av låga, höga, enkla och färgglada barnkängor i sortimentet.

Tänk på att kängan bör har rum för en varm socka, ifall det blir riktigt kallt. Det kan även vara bra att impregnera skorna, beroende på vilket material dem är producerade i. Hos oss på Outnorth kan du även hitta bra skovårdsprodukter för att du ska kunna sköta om dina skor och kängor på bästa sätt.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!