Barnskor

(66 produkter)

Barn är aktiva och behöver skor som klarar av äventyrliga lekar. De vill inte bli begränsade och har ett stort behov av funktionella skor. Funktionalitet behöver inte vara tråkigt – på Outnorth har vi samlat smarta, fina och praktiska skor för barn som garanterat kommer göra leken ännu roligare. Med bra skor finns det inget som hindrar barnen från att leka utomhus.

I sortimentet finns barnskor i olika utföranden från populära varumärken som Kavat, Salomon och Merell. Vi har ett bredd utbud av skomodeller för olika årstider och väder. Investera i riktigt bra skor som tål fart och fläkt, det är barnen värda och det kommer även att underlätta vardagen för dig som förälder.

Välj sko efter behov

När du funderar över vilka skor du ska köpa, tänk på när och var skorna ska användas. Här hittar du praktiska sandaler, fina höstkängor, snygga sneakers och slitstarka vandringsskor för både pojkar och flickor.

Är du ute efter kängor med klassiskt utseende rekommenderar vi dig att kolla in Kavats sortiment. Finns ett behov av funktionella sandaler kan du kolla på modellerna från Merell. Här hittar du skor för både de små och lite större barnen.

Utomhuslekar

Vi vill göra det möjligt för dina barn att leka utomhus oavsett väder och årstid. Att springa i skogen, leka utomhus under riktigt varma dagar och gå på stan i klassiska varmfodrade kängor. På Outnorth hittar du skor som passar både till fest och vardag i flera olika färger och modeller. Vi hoppas att vi har dina barns favoritskor på Outnorth.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!