Sandaler Barn

(91 produkter)

Hos Outnorth hittar du ett stort utbud av sandaler för barn. Liten som stor, vuxen som barn - ingen vill vara för varm och det gäller även fötterna. Här hittar du både sköna, mjuka och rejäla sandaler från bland annat Kavat, Keen och Merrell som passar äventyr även för de minsta barnen.

Sandaler med utrymme att växa i

Många barnskor är lite smalare i utformningen, vilket gör att det går att köpa skor och sandaler med utrymme att växa i som samtidigt sitter bra på foten. Hos oss hittar du rejälare och mer stabila sandaler med skydd för tårna, men även modeller där tårna får vara helt fria. Gemensamt för det du hittar hos Outnorth är att de är slitstarka och prisvärda sandaler för både utomhuslek och större äventyr för hela familjen. Eftersom barns fötter växer mycket är skillnaderna mellan olika fötter kanske ännu större än hos vuxna. Viktigt oavsett fot är dock att det finns gott om utrymme för tårna och att de kan röra sig. Barns fötter växer enligt många snabbare på sommaren vilket gör ett par sandaler med lite tåutrymme ett utmärkt köp för varma sommardagar.

Viktigt att låta fötterna andas

När det väl är dags att sätta skor på barnens fötter är det skönt att du som förälder vet att det är ett par skor som får fötterna att andas, samtidigt som sandalerna är rejäla och står emot många hinder ditt barn kan tänkas stöta på utomhus. Skinn är ett material som andas bra, men även syntetiska material kan fungera bra så länge det är sandaler.

Barn slänger gärna av sig sina skor och strumpor så fort de får tillfälle, med all rätt eftersom det är bra för barnen att låta tår och fötter vara fria när de utvecklas och växer. Med lätta sandaler kan ditt barn röra sig fritt och naturligt.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!