• 0480-94 000 (Mån-Tor. 9-17, Fre 9-16)
 • info@outnorth.se
Background nature 380

Vi är ledsna men vi hittar tyvärr inte det du letar efter

Nedan finns några av våra mest populära produkter

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

Barn, stora som små leker gärna utomhus oavsett väder. På Outnorth hittar du gummistövlar till ditt barn som passar flera olika aktiviteter och garanterat kommer bli en favorit i ditt barns garderob. Med ett par slitstarka gummistövlar behöver du inte oroa dig att ditt barn ska frysa eller bli blöt.

Det är viktigt att stöveln är bekväm och gärna har plats över till en varm socka när det är kyligt ute. Letar du efter gummistövlar som funkar under vinterhalvåret finns det även modeller som är varmfodrade. Här hittar du gummistövlar ifrån varumärken som Bogs, Viking Footwear och Triton.

Stort urval av gummistövlar

Vi har ett noga utvalt sortiment av gummistövlar för barn i flera olika modeller och utföranden. En populär modell är Splashman Kids Boot från Didrikson. En klassisk mellanhög modell med snörning som klarar även de blötaste förhållanden och garanterat håller dina barns fötter torra. Finns i flera olika färger, passande för både pojkar och flickor.

Vill du och ditt minsta barn matcha kan du välja Tretorns klassiker Wings i barnmodell. Stöveln har ett smalare skaft och bredare läst för perfekt passform. Oavsett vad du letar efter hittar du den rätta gummistöveln här.

Trotsa vädret

Ett klassiskt ordspråk är ”det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder”. Med ett par funktionella gummistövlar kan ditt barn leka och ge sig ut på äventyr oavsett väderlek. På Outnorth hittar du gummistövlar för hela familjen, ingen ska behöva vara utan. Välj bland flera olika färger och modeller från välkända varumärken. Ett par riktigt bra stövlar fungerar lite bra på dagis och i skolan som på en regnig dag i skolan eller ute i skogen.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!