Fodrade Gummistövlar

(109 produkter)

På Outnorth kan du köpa varmfodrade gummistövlar för herr, dam och barn. Gummistövlar är praktiska skor som fungerar vid de flesta tillfällen. Du kan bära gummistövlar både på stan och under aktiva äventyr. En klassisk gummistövel är ofodrad vilket kräver en varm socka om det är kyligt ute. Vill du slippa krångla med sockor rekommenderar vi dig kolla in vårt urval av varmfodrade gummistövlar. I sortimentet hittar du stövlar från varumärken som Tretorn, Didriksons och Bogs.

Stövlar till hela familjen

De flesta barn älskar att hoppa i vattenpölar och drar sig inte för att leka i regnet. Behöver du varma och praktiska stövlar till ditt yngsta barn ska du kolla in modellen Gimo från Kavat. Fungerar perfekt i vintergarderoben och skyddar foten mot regn, våt snö och slask. När du behöver kan du enkelt tvätta stöveln i maskin, max 30°.

För de vuxna finns bland annat Polar II Warm från Viking, en gummistövel fodrad med yllefilt. Ull är en naturfiber med isolerande egenskaper, den absorberar naturligt fotsvett vilket gör att dina fötter varken blir kalla eller fuktiga. Stöveln har även tredubbla lager gummi, vilket ökar stabiliteten och hållbarheten.

Välj rätt storlek

Är du osäker på vilken storlek ditt barn eller du ska ha på stöveln kan du ta ett A4-papper och placera kortsidan mot en vägg. Placera foten på pappret, med hälen mot väggen. Markera fotmåttet vid stortån (eller längsta punkten på foten) och mät sedan längden från papprets kant till markeringen med ett måttband. Tänk på att inte luta dig mot en vägg eller hålla i något när du mäter.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!