Vandringskängor

(430 produkter)

Här hittar du vårt breda utbud av snygga och praktiska vandringskängor för alla dina friluftsbehov. Vi är stolta över vårt sortiment av slitstarka och högkvalitativa outdoorprodukter och du kommer garanterat att hitta en bra vandringskänga som passar just dig här hos Outnorth.

Vi har vandringskängor i olika material och design, från några av de mest väletablerade varumärkena inom outdoor-aktiviteter. Här hittar du kängor med olika funktioner och teknologier som vattentäta ytmaterial och belastningsutjämnande innersulor.

Vandringskängor från kända varumärken

Hos Outnorth kan du hitta ett brett sortiment av outdoorprodukter från många olika varumärken. Vi väljer noggrant ut de varumärken vi vill ha i vår butik för att säkerställa att du som kund kan välja mellan mängder av högkvalitativa alternativ när du ska köpa vandringskängor. Här hittar du varumärken som bland annat:

Välj det varumärke som du föredrar och litar på. Här finns vandringskängor för både dig som vandrar i riktigt tuffa miljöer och för dig som bara vill vara extra bekväm under dina morgonpromenader. En lätt och smidig vandringskänga gör det bekvämt och roligt att ta långa promenader i naturen.

Välj vandringskängor i olika material

Vårt utbud av vandringskängor innehåller flera alternativ när det kommer till material. Behöver du kängor som är helt vattentäta? Vill du ha kängor i äkta skinn? Eller är det viktigast att hålla fötterna varma? Vad du än är ute efter kan du hitta det du letar efter här hos Outnorth.

Vi har vandringskängor i följande material:

Många av modellerna har en kombination av olika material för optimal isolering och vattenavvisning. Du kan enkelt filtrera vandringskängorna efter material med vår smarta filterfunktion. Kryssa helt enkelt i det material du är intresserad av.

Vandringskängor för män

Upptäck vårt utbud av vandringskängor från män från varumärken som Salomon och Adidas. Vi har modeller som passar de flesta stilar och har kängor som både passar kalla och varma dagar. Välj en vandringskänga i Gore-Tex om du vill ha ett par kängor som håller vatten och fukt ute. Eller kika på modeller med skinn som ytmaterial om du är ute efter en mer stilren modell.

Vandringskängor för dam

Vi har mängder av vandringskängor för damer i många olika modeller och stilar. Här kan du välja mellan allt från låga, snygga kängor för promenader under vår och sommar eller mer vadderade modeller som håller fötterna varma och torra i snö och slask. Använd gärna filterfunktionen för att endast se modeller som du är intresserad av i produktlistan.

Vandringskängor för barn

Ska du ut och vandra med barnen? Investera i ett par bekväma och hållbara vandringskängor. I vårt utbud av kängor för barn hittar du kängor i storlekarna 22-41. Vi har många olika modeller att välja mellan som passar olika årstider, underlag och barnens egen stil.

Hur väljer jag rätt vandringskängor?

Att välja rätt skor för rätt aktivitet är viktigt, både för hur väl du presterar men även för din bekvämlighet och säkerhet. Rätt skor när man vandrar kan göra att man gärna tar längre promenader och inte är öm i fötterna efter en heldag ute i naturen. Det är självklart även bra att ha slitstarka och sköna vandringskläder när man är ute och promenerar. När det kommer till vandringskängor kan man välja mellan tre generella modeller: låga, halvhöga och höga kängor.

Låga vandringskängor

Låga skor är perfekta i varmare väder och om du har tänkt vandra i fina leder och torr terräng. Fördelen med låga vandringskängor är att de väger mindre vilket gör det skönare att ta långa promenader än med tyngre, bättre vadderade kängor.

Halvhöga vandringskängor

De halvhöga modellerna liknar de låga skorna men går över vristerna för att ge extra stöd och skydda fötterna mot fukt och stänk. Halvhöga vandringskängor är ett utmärkt val om du vill ha lite lättare kängor men har tänkt vandra genom skog och vildmark.

Höga vandringskängor

Om du har tänkt promenera mycket i terräng eller i våta områden bör du välja ett par höga vandringskängor. Dessa modeller går högre upp på smalbenen och skyddar bättre mot fukt och vatten än lägre modeller. Högre sidor innebär även bättre stöd vilket gör det lättare att vandra på ojämnt underlag . Höga vandringskängor är perfekta för vandring i snö eller på kusten.

Beställ vandringskängor hos Outnorth

Vi har massor av modeller i olika material och stil, så att du ska kunna hitta precis de vandringskängor som passar dig och dina behov. Beställ dina vandringskängor hos oss idag och gör dina promenader i naturen lite skönare och lite bättre.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!