Vardagskängor Ofodrade

(94 produkter)

Vardagskängor erbjuder den perfekta kombinationen av stryktålig vardagssko och stilren designsko, perfekt för dig som vill kunna ta ordentliga promenader i alla väder samt använda samma skor till kostym eller vardagsklädsel. Här på Outnorth har vi samlat streetkängor från några av marknadens ledande tillverkare. Här hittar du bland annat klassiska läderboots från Blundstone, stilrena kängor från svenska Lundhags och bekväma promenadkängor från Icebug. Gå in under respektive sko för att ta del av ytterligare produktinformation och skötselråd.

Så skyddar du dina läderkängor mot väta och slitage

För att få dina läderskor att hålla så länge som möjligt krävs det att du vårdar dem väl. Börja med att rengöra dem ordentligt med en skoborste och se till att du får bort all smuts ordentligt. Därefter behandlar du dem med skokräm eller fett för att ge lädret näring och lyster – var noga med att borsta bort överbliven skokräm eller fett efter behandlingen. Till slut kan du applicera impregnering (spray eller pasta) för att ge dina läderskor ett extra skydd mot väta. Upprepar du detta regelbundet bör du kunna njuta av dina läderskor en lång period framöver.

Timberland

Timberland är en riktig gigant inom skovärlden. Sedan starten 1973 har bolaget växt till att bli en av de ledande tillverkarna av stilrena och högkvalitativa kängor för vildmark såväl som storstad. Klassikern, den gula sextumskängan, har på många sätt kommit att bli synonym med den uppklädda friluftsstilen och är ett säkert kort för dig som söker stilren, klassisk bekvämlighet som tål lite tuffare tag.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!