Sandaler

(253 produkter)

På Outnorth är funktion och bekvämlighet av högsta prioritet. Är du friluftsälskare ger du dig säkerligen ut på äventyr trots riktigt varma dagar. Här hittar du sandaler från varumärken som Keen, Teva och OluKai för dam och herr i olika modeller. De flesta sandaler är ergonomiska och designade med funktion i fokus.

Sandaler för olika tillfällen

Sandaler är praktiska skor som passar de flesta aktiviteter. Kanske behöver du en enklare flipflop-sandal eller en luftig, mer robust modell passande för friluftsaktiviteter. På Outnorth kan du välja bland olika modeller beroende på aktivitet.

Ska du ut i svår terräng kan du välja hybridskor från Keen, en kombination av avancerad terrängsko och luftig sandal. Perfekt när du går på underlag som kräver ordentligt grepp men samtidigt behöver en sko som andas i varmt klimat. Om ditt barn befinner sig på en strand med stenig botten och behöver stadigt fotfäste finns passande sandaler från bland annat Teva. Sandaler med shock pad motverkar trötthet i hälen och stabil sula får den steniga botten att kännas som en len sandstrand.

Sandaler för hela familjen

Här hittar du sandaler till hela familjen – mamma, pappa och barn. Du hittar ett flertal barnmodeller som funkar för fartfyllda lekar och äventyr. Behöver du ordentliga sandaler för ditt yngsta barn ska du kolla in modellerna från Keen som tål vatten tack vare en praktisk dräneringsfunktion och som dessutom går att tvätta utan problem om de skulle bli smutsiga.

Med rätt sandaler orkar hela familjen stanna utomhus längre. Ett par sköna sandaler är lika praktiska på aktiva äventyr som på en stadssemester där det oftast blir många timmar promenerande. Hitta dina nya favoriter hos oss redan idag!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!