Sandaler

(318 produkter)

På Outnorth är funktion och bekvämlighet av högsta prioritet. Är du friluftsälskare ger du dig säkerligen ut på äventyr trots riktigt varma dagar. Här hittar du sandaler från varumärken som Keen, Teva och OluKai för dam och herr i olika modeller. De flesta sandaler är ergonomiska och designade med funktion i fokus.

Sandaler för olika tillfällen

Sandaler är praktiska skor som passar de flesta aktiviteter. Kanske behöver du en enklare flipflop-sandal eller en luftig, mer robust modell passande för friluftsaktiviteter. På Outnorth kan du välja bland olika modeller beroende på aktivitet.

Ska du ut i svår terräng kan du välja hybridskor från Keen, en kombination av avancerad terrängsko och luftig sandal. Perfekt när du går på underlag som kräver ordentligt grepp men samtidigt behöver en sko som andas i varmt klimat. Om ditt barn befinner sig på en strand med stenig botten och behöver stadigt fotfäste finns passande sandaler från bland annat Teva. Sandaler med shock pad motverkar trötthet i hälen och stabil sula får den steniga botten att kännas som en len sandstrand.

Sandaler för hela familjen

Här hittar du sandaler till hela familjen – mamma, pappa och barn. Du hittar ett flertal barnmodeller som funkar för fartfyllda lekar och äventyr. Behöver du ordentliga sandaler för ditt yngsta barn ska du kolla in modellerna från Keen som tål vatten tack vare en praktisk dräneringsfunktion och som dessutom går att tvätta utan problem om de skulle bli smutsiga.

Med rätt sandaler orkar hela familjen stanna utomhus längre. Ett par sköna sandaler är lika praktiska på aktiva äventyr som på en stadssemester där det oftast blir många timmar promenerande. Hitta dina nya favoriter hos oss redan idag!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!