Dunskor & Tofflor

(13 produkter)

Finns det något skönare att ta på sig ett par dunskor eller tofflor när man kommer in i värmen på kvällen efter att man har frusit hela dagen? Outnorth har ett stort utbud utav dunskor och tofflor för både vuxna och barn. Märken som Exped, Glerups, Kavat, OluKai, Sorel, The North Face, Ulle m.fl. Till exempel har vi Sorel Nakiska Slide klassiska mockatoffla som är fodrad med en akryl / ullblandning som är både mjuk och varm. Precis vad trötta fötter behöver efter en lång dag ute i kylan. Inuti sitter en mjuk, högfodrad avtagbar EVA-mellansula som ger extra komfort. Tofflan har en yttersula i naturgummi som ger utmärkt grepp inomhus.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!