Dubbade löparskor

(5 produkter)

Springskor med dubbar passar dig som har hårda krav på fäste i alla sorters terräng, men inte minst vid snö och halka. Vad som är den bästa dubbade löparskon är förstås individuellt utifrån dina behov. En dubbad sko ger dig ett bättre grepp och fortsatt avslappnade löpsteg även när det är halt ute.

I vårt utbud av dubbade löparskor finns bra skor som klarar svåra underlag från tillverkare som Icebug och Haglöfs. Njut av att kunna springa ute i naturen med bra markkontroll oavsett väder, och inte minst slippa onödiga vurpor.

Mönstret på sulan är också viktigt

Även om skorna har dubbar är mönstret på sulan också viktigt, såvida du inte bara ämnar att springa på ren is. Om sulan inte är tillräckligt grovt mönstrad blir det svårare att få fäste på mer porösa underlag som slask och snö. Flera av de skor vi säljer är bra och greppstarka för olika typer av underlag. Komplettera dina dubbade löparskor med damasker om du springer mycket i lera och snöslask, så har du bra skydd mot stänk och smuts.

Slipp krångel med att montera egna dubbar

Att köpa skodubbar för montering på sina vanliga löparskor är självklart ett alternativ och vissa tillverkar till och med sina egna dubbar. Vill du däremot slippa detta krångel och inte minst risken för att skada dina vanliga skor är dubbade löparskor något för dig. Att använda olika skor beroende på säsong gör dessutom att du inte sliter ut dina skor lika fort. På så vis är det inte säkert att det i längden skulle behöva bli dyrare att ha fler löparskor.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!