Maximalt Dämpade Löparskor

(92 produkter)

Löpning är en sport som inte kräver mer än din egen kropp som redskap. Det spelar ingen roll om du bor i stan eller på landet, springa kan du i princip göra överallt oavsett vilket underlag du har tillgång till. Dock är det viktigt att dina löparskor i sin tur är anpassade efter underlaget du springer på. Med rätt sko undviker du skador och förvandlar löpturen till ett rent nöje.

Dämpade löparskor passar dig som behöver extra stöd när du landar med foten i marken. På Outnorth hittar du löparskor med maximal dämpning från varumärken som Hoka One One, Altra och Salomon.

Rätt sko för dig

Springer du med ett pronerande löparsteg är dämpade löparskor ett måste för att inte skada dig. Om du överpronerar i steget sätter du i hälen och sedan rullar in över foten genom steget vilket ger en lutning inåt. Detta är ett vanligt problem, med dämpade löparskor kan hjälpa dig rätt till ditt löpsteg så att du skonar knän och leder från smärta.

Hitta din favorit här

Vi har samlat de bästa modellerna för dig som behöver löparskor med dämpning men skorna du hittar här funkar lika bra för andra aktiviteter. Njuter du av snabba eller njutningsfulla promenader kan du med fördel köpa ett par dämpade löparskor. Vi ses i löparspåret!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!