Gaiters/Damasker

(31 produkter)
Blank

Rekommenderad

Urberg
Outdoor Gaiters Black
 

Damasker är inte enbart för Joakim von Anka, utan faktiskt en funktionell detalj i många sportutrustningar. Damasken är ett enkelt skydd i textil som är lätt att ta av och på - allt efter behov. Damasken träs över skon för att förhindra att väta och smuts tränger in. Om du ska gå i vått gräs, blöt och lerig terräng eller snö är damasker perfekta då de skyddar mot bland annat väta, sten, lera och grus.

Damasker är också en bra lösning när det är för varmt för regnkläder, men marken är fuktig. Oavsett vilken terräng du befinner dig i hittar du praktiska och slitstarka damasker hos oss. Vi har ett stort utbud från många olika tillverkare, för att göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta en modell du gillar.

Snölås till vinterkläderna

När damaskerna används inom vintersport kallas de ofta för snölås. De spänns över vristen för att täta vid pjäxans kant. Ibland är snölåset redan insytt i skidkläderna, men det är viktigt att kontrollera. Under kalla väderförhållanden är det extra viktigt att se till att hålla värmen. Därför är damaskerna vattentäta samtidigt som de låter fukt släppas ut genom tyget. Hos oss hittar du snölås i olika storlekar och utföranden.

Gaiters för löpning

Gaiters är det engelska ordet för damasker, vilket kan vara bra att veta när du ser dig om bland de olika modellerna. De passar också bra att använda till löpning. De kompletterar din befintliga utrustning för att göra det lättare att ta sig fram i skog och mark. Vid löpning skyddar damaskerna också mot att få in sten i skorna, utan att tynga ner genom att addera onödig vikt.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!