Halkskydd

(6 produkter)

Med ett par broddar får du extra bra grepp och halkskydd till skorna. Broddar är ett utmärkt komplement för fler olika typer av skor att plocka fram när det blir extra halt ute och inte minst för dig som sysslar med exempelvis terränglöpning, isfiske eller cross country under vintern. Dubbarna på ett par broddar ger dig bra fäste på både is och snö, och är ofta väldigt enkla ta av och sätta på.

Med ett par broddar höjer du säkerheten på hala underlag när du är aktiv utomhus och funkar bra när du ska göra något specifikt som att vandra eller pimpelfiska, men de funkar även utmärkt i stan när det är isigt och halt. Hos oss på Outnorth hittar du broddar av hög kvalité från bland annat Urberg, Icebug och Springyard.

Höj din egen säkerhet när halkan kommer

Broddar är en smart, enkel och billig försäkring som dessutom går att ta av och ha i väskan ifall underlaget skulle förändras. Broddar är dessutom perfekt för vinterpromenaden då du kan ha ett fortsatt avslappnat steg även när isen blänker eller lurar under nysnön.

Olika broddar beroende på skor

Vilka broddar som är bäst beror på vad du har för skor. Vissa är utformade att passa de flesta vanliga skor och kängor, medan andra är specialdesignade för exempelvis löparskor och joggingskor eller en viss typ av vandringskänga. Hos oss finns ett flertal olika broddar, har du frågor och behöver hjälp tveka inte att kontakta oss i kundtjänsten så hjälper vi dig att hitta rätt broddar.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!