Halkskydd

(7 produkter)

Med ett par broddar får du extra bra grepp och halkskydd till skorna. Broddar är ett utmärkt komplement för fler olika typer av skor att plocka fram när det blir extra halt ute och inte minst för dig som sysslar med exempelvis terränglöpning, isfiske eller cross country under vintern. Dubbarna på ett par broddar ger dig bra fäste på både is och snö, och är ofta väldigt enkla ta av och sätta på.

Med ett par broddar höjer du säkerheten på hala underlag när du är aktiv utomhus och funkar bra när du ska göra något specifikt som att vandra eller pimpelfiska, men de funkar även utmärkt i stan när det är isigt och halt. Hos oss på Outnorth hittar du broddar av hög kvalité från bland annat Urberg, Icebug, Icer’s och Springyard.

Höj din egen säkerhet när halkan kommer

Broddar är en smart, enkel och billig försäkring som dessutom går att ta av och ha i väskan ifall underlaget skulle förändras. Broddar är dessutom perfekt för vinterpromenaden då du kan ha ett fortsatt avslappnat steg även när isen blänker eller lurar under nysnön.

Olika broddar beroende på skor

Vilka broddar som är bäst beror på vad du har för skor. Vissa är utformade att passa de flesta vanliga skor och kängor, medan andra är specialdesignade för exempelvis löparskor och joggingskor eller en viss typ av vandringskänga. Hos oss finns ett flertal olika broddar, har du frågor och behöver hjälp tveka inte att kontakta oss i kundtjänsten så hjälper vi dig att hitta rätt broddar.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!