Skosnören

(13 produkter)

Skosnören är en basvara och alltid bra att ha extra av då de slits och med tiden behöver bytas ut. Förändra dina skors utseende på nolltid genom att byta ut skosnören till en annan färg, tjocklek och material. Hos Outnorth hittar du funktionella skosnören av hög kvalité som passar för flera typer av skor. Vi har skosnören för både dam och herr i klassiska färger.

Välj rätt skosnören till dina skor

Uppdatera dina vandrarkängor med ett par slitstarka, klassiska skosnören från Lundhags. Innan du beställer skosnören, mät hur långa dina nuvarande skosnören är för att säkerställa längden på dem. Kolla även hur stora hålen är på dina kängor så det går att trä igenom utan problem. Bland sortimentet på Outnorth hittar du snören i olika färger och längder. Dessa passar de flesta skor som stängs med hjälp av skosnören. Det är extra viktigt när du går långa sträckor att skorna sitter ordentligt på foten. Men ett par kvalitativa skosnören kan du dra åt skorna så hårt du vill och gå längre.

Underhåll och rengöring


Om dina vandrarkängor och skosnören skulle bli riktigt leriga på äventyret rekommenderar vi dig att fylla en balja eller handfatet med varmt vatten, hälla i lite tvättmedel och låta skosnörena ligga och vila i trettio minuter. Är smutsen riklig kanske du behöver gnugga lite. Vet du med dig att dina vandringar eller utomhusaktiviteter blir smutsiga, välj ett par skosnören i en mörk färg då de är lättare att hålla fräscha.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!