Sulor

(45 produkter)

Foten är en av de kroppsdelar som får vila allra minst när du rör på dig och som ofta utsätts för mycket påfrestningar. Med ett par bra skosulor håller du fötterna varma, torra och bekväma längre. Hos oss hittar du skosulor för alla behov och tillfällen. I vårt sortiment finns sulor för vuxna och barn från varumärken som Lundhags och Arch Flex System.

Värmesulor med inbyggt element

Förutom mer traditionella sulor säljer vi också eluppvärmda sulor som ger extra värme i form av ett inbyggt värmelement. Elektriska sulor för dig som har riktigt höga krav på varma fötter hittar du hos oss från bland annat Therm-ic. Dessa sulor funkar lika bra i skor och kängor som i skridskor eller skidpjäxor. Här hittar du vårt sortiment av värmesulor.

Om du ser till att kombinera bra skor, en värmande sula och funktionella strumpor kan du se fram emot långa och många vandringsturer utan att behöva frysa i onödan.

Byt sulor och håll värmen bättre

Om du byter ut dina sulor då och då får du maximal isolering och klarar många kalla dagar ute i naturen. Håller du dessutom fötterna torra minskar risken för skavsår avsevärt. Med sulor i exempelvis ull håller du dig varm och låter fötterna trampa mjukt. Ull har också fördelen att fortsätta vara funktionella och värmande även efter att de blivit fuktiga. I vårt sortiment hittar du sulor för både vuxna och barn, har du ytterligare frågor kontakta oss gärna i kundtjänsten. Vi vill hjälpa dig att hitta rätt sula för rätt sko och tillfälle.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!