Attractants Anise 5 cl - ID: A060502

SmällAttractants Anise 5 cl

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Attractants Anise 5 cl från Smäll

Attractants Anise 5 cl från Smäll är en olja som du använder på eller i rulltunnan, under foderspridaren, på viltstigar fram till platsen där du vill ha det vilda, på din saltsten etc. Överallt där du vill få lite extra drag på det vilda. Lockar in allt vilt från söder till norr i Sverige. Den fungerar även bra som vittringsdöljare. Är också tänkt som en refill till sprayflaskan. Samma mängd i denna flaska som i sprayflaskan innan man fyllt den med vatten.
Egenskaper för Attractants Anise 5 cl:
Volym: 50 ml
Smälls kalibersortiment används främst som en foderförbättrare. Kombinera det tillsammans med den spannmålen som du får fatt i billigast och du har en viltdragande fodermix utan att öka dina foderkostnader.

Mer från Smäll

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!