Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Portal MIPS - ID: A039446

SmithPortal MIPS

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Portal MIPS från Smith

För vardagscyklisten som vill ha en snygg hjälm med skräddarsydd passform introducerar Smith nya Portal MIPS. Det justerbara VaporFit™ -systemet ger en skräddarsydd passform, medan MIPS garanterar högsta skyddsnivå. Smityh PORTALhar 18 optimalt placerade ventiler som arbetar med interna luftkanaler för att hålla dig sval och bekväm.
Egenskaper för Portal MIPS:
Rotationsskydd: MIPS
Kön: Unisex
Justerbar: Ja
Smith grundades 1965 i Sun Valley, Idaho, då de skapade de allra första glasögonen med en förseglad termisk lins. Denna uppfinning skulle revolutionera skidåkning och göra Smith till det ledande och världsomspännande varumärke det är idag. Smith har blivit synonymt med innovativa, hållbara, högkvalitativa produkter inom glasögon, och hjälmmarknaden. Företaget är också känt för de idrottare som använt och använder sig av produkter från Smith,

Mer från Smith

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!