Sorel

-
Kanadensiska Sorel är en blandning av det traditionella hantverket och den moderna modevärlden, inspirerade av en ny generation människor. Sorel är mest känd för sina rejäla och snygga kängor – men idag erbjuder de fler produkter i sin produktportfölj. De kombinerar filt, ull och premiumläder med en felfri konstruktion när de skapar kängor för människor som inte är rädda för att bli smutsiga om fötterna.

Sorel

(7 produkter)

Kängor för dina äventyr

På Outnorth hittar du kängor från Sorel för både kvinnor, män och barn. Gemensamt för kängorna är kvalitet, snygg design och bra passform. Det ska vara enkelt att vara utomhus och med ett par rejäla kängor kan du stanna ute hur länge du vill!

Hitta dina favoriter

De kanadensiska kängorna är populära och säljs världen över. Gör som många andra och investera i ett par moderiktiga kängor som håller dig varm och torr utomhus. Kolla igenom sortimentet tillsammans med familjen och hitta era favoriter!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!