• 0480-94 000 (Mån-Tor. 9-17, Fre 9-16)
 • info@outnorth.se

SpotSpot 2 Orange

  Spot 2 Orange - ID: TB55010200

  Mer info

  Fri Frakt med standardleverans

  Levereras normalt inom 2-3 dagar! Fler leveransalternativ

  Fria byten

  Byta storlek eller färg? Vi bjuder på fraktkostnaden!

  Mer om Spot 2 Orange från Spot

  Spot Generation II är en nöd GPS-sändare som innehåller massor av nya funktioner som gör att både du och dina bekanta kan känna sig säkra under äventyret. Spot går också att använda som "tracking-device" för att följa under resan genom Google Maps.
  En spot fungerar enligt följande:
  1) gps-satelliter sänder ut signaler.
  2) gps-mottagaren i din spot tar emot signalerna och bestämmer din gps-position. Därefter sänder spot din position och ditt meddelande eller larm till spots satellitsystem.
  3) spot-satelliter vidaresänder meddelandet eller larmet till specifika satellitantenner runt om i världen.
  4) Satellitantennerna vidaresänder ditt meddelande/larm och din gps-position till lämpligt nätverk.
  5) Ditt meddelande levereras i enlighet med dina instruktioner i form av ett sms och/eller ett e-mail till förutbestämda kontaktpersoner eller i form av ett larm till en larmcentral.
   
  När du har köpt en spot sker registrering och betalning för den årliga prenumerationen (cirka € 99 för satellit- och alarmservice) via webben OBS, tilläggstjänst! ingår ej.
   
  Du kan också lägga upp en profil med kontaktdetaljer, textmeddelanden och färdbeskrivning. Dessutom kan du lägga upp ett flertal profiler vilket är praktiskt när du använder produkten för olika aktiviteter eller lånar ut produkten till någon annan.
  På www.spotadventures.com kan du dela med dig av dina äventyr med bla. bilder och kartor.
   
  Generation II av Spot innehåller följande förbättringar:
  Säkerhetsskydd över knapparna för hjälp och larm för att förhindra oavsiktliga larm.
  Bättre uppsättning samverkande kretsar på gps:en för snabbare uppkoppling och mottagning mellan produkten spot och satelliter i besvärlig terräng. Det finns även ett led-ljus som visar att kommunikationen fungerar.
  Effektivare kraftöverföring tack vare den nya uppsättningen batterier i form av 3 st AAA-litiumbatterier jämfört med tidigare 2 st AA litiumbatterier.
  Antenn med förbättrad mottagning och sändning samt en vidare vinkel vad gäller täckningen vilket medför att apparaten kommunicerar bättre även när apparaten inte är optimalt placerad med ovansidan mot satelliterna.
  Utökade positionsangivelser vad gäller spårningsfunktionen. Var gång din gps-position sänds iväg skickas både den nuvarande och de två senaste positionerna i samma meddelande.
  En särskild ljusfunktion som bekräftar att meddelande har skickats vidare till en satellit.
  De tre knapparna för kontakt, hjälp och larm har nu fått en fjärde knapp för förprogrammerade meddelanden som t ex "Jag har nått fram till mötesplatsen."
  Den nya enheten kommer nu med ett mjukt fodral och elastiskt armband för förvaring. Fodralet har en bred öppning för att kunna fästas i skärp eller ryggsäckar.
   
  Obs, prenumerationen är en tilläggstjänst. Du registerar och betalar själv för denna tjänst på www.spotadventures.com 

  Om du vill låta dina vänner ha koll på var du är och samtidigt ha möjligheten att bli undsatt om det skulle hända något, ja då är SPOT grejen för dig. Det går att säga mycket om SPOT, men den korta förklaringen är att de har gjort satellitkommunikation tillgängligt för alla. Så nu är du inte ensam bara för att du hamnat utanför mobilnätens täckning.

  Mer från Spot

  Visa alla GPS

  • Leveransalternativ

   • Standardleverans - 0 kr 29 kr

    Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2-3 vardagar. Handla för mer än 395 kr kronor för att få gratis frakt!

   • Prioriterad leverans - 0 kr 49 kr

    Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

   • Hemleverans - 0 kr 99 kr

    Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

  Bli först med att kommentera denna produkt
  Skriv omdöme / Betygsätt
  Visa alla betyg
  Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

  Jämför produkterJämför

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

  Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
  Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
  - Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

   Ta bort val

   Mina favoriterSe dina favoriter

   Toolbar example

   Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

   Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
   på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
   - Allt det bästa på ett ställe!