Springyard

(17 produkter)
Springyard gör olika tillbehör till skor som till exempel skohorn, skoborstar, skovård, skosnören, inläggssulor och halkskydd. Allt för extra komfort, säkerhet och funktionalitet.

Springyard gör olika tillbehör till skor som till exempel skohorn, skoborstar, skovård, skosnören, inläggssulor och halkskydd. Allt för extra komfort, säkerhet och funktionalitet.

Vårt mål på Outnorth är att samla produkter som kan underlätta och hjälpa dig vara ute i naturen och möjliggöra fartfyllda och isiga vardagsaktiviteter oavsett väder. SportGrip halkskydd från Springyard är tillverkat för dig som gillar att springa lite tuffare löpturer på halt underlag. Halkskydden funkar självklart lika bra om du ska ut och vandra eller gå på isig mark.

Behåll formen på skorna med skoblock

I sortimentet från Springyard finns även skoblock som är praktiska och säkerligen dina skors bästa vän. Med hjälp av skoblock ser du till att skorna håller formen och förlänger skornas livslängd. Du kan välja mellan skoblock i cederträ eller opolerat trä.

Låt inte vädret stoppa dig

Att låta vädret styra valet av utomhusaktiviteter känns tråkigt, tur att det idag finns ett flertal produkter som underlättar dina äventyr oavsett vad vädret bjuder på. Med halkskydden SportGrip från Springyard kan du lita på att de kommer hålla dig kvar på vägen när det är isigt. Halkskydden är enkla att spänna på dina egna skor och de är utrustade med utbytbara dubbar i slitstarkt härdat stål.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!