Dry Cleaning Kit - ID: A053833

SpringyardDry Cleaning Kit

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Dry Cleaning Kit från Springyard

Dry Cleaning Kit från Springyard är ett rengöringskit för torrengöring av mocka, nubuck, textil och canvas. Innehåller mockaborste med mässingsborst och en rengöringssten. Tar bort smuts, fläckar och blanka partier. 1- RENGÖR: Första steget i skovårdsrutinen är alltid rengöring. Borsta först bort smuts med borste på torr yta. En rengöringssten används för fläckar, saltränder och blanka partier. Rengöringsborste används för djupare rengöring. Använd rengöringsschampo vid behov.

BRUKSANVISNING
: Skrubba försiktigt på den torra ytans smutsiga område. Var varsam vid behandling av nubuck. Testa alltid på dold yta först.
Springyard gör olika tillbehör till skor som till exempel skohorn, skoborstar, skovård, skosnören, inläggssulor och halkskydd. Allt för extra komfort, säkerhet och funktionalitet.

Mer från Springyard

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!