Stanley

-
En äkta klassiker anpassar sig inte efter modenycker utan behåller egna unika stil. Stanley gör verkligen skäl för detta påstående och håller fast vid sin egna vinnande stil och trygga funktion.

Stanley

(50 produkter)

Stanley gör produkter för ett tufft och aktivt utomhusliv. De producerar högkvalitativa och tåliga mat- och dryckeskärl som håller livet ut. William Stanley startade företaget 1913 och det har sedan dess förändrat hur varma drycker konsumeras. Han använde sig av vakuumisolering och styrkan av stål i de termosar han producerade. Denna innovativa lösning växer fortfarande idag efter nästan 100 år. Stanley Vakuum Flask har kommit att bli en ikon. Den har överlevt fall från flygplan, blivit överkörd traktorer och varit på utflykter med dagisbarn. Stanleys produkter är tänkta att klara sig länge. De är hållbara, tålig och klara av ett tufft och aktivt utomhusliv.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!