Just nu - Fri hemleverans!   Gäller vid köp för minst 995 kr.

40 Micron Replacement Fitsall - ID: A042604

Steripen40 Micron Replacement Fitsall

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om 40 Micron Replacement Fitsall från Steripen

40 Micron Replacement Fitsall från SteriPEN med sin unika design, med filterkoppen och trattpassningen, erbjuder flexibilitet för att filtrera vatten i flaskor med ett brett utbud av munstorlekar. Den passar i allt från läskflaskor till kommersiella vattenflaskor, mjuka flaskor, kantine. På flaskor med övre mun, som Klean Kanteen®, Gatorade® och Nalgene®-flaskor, är det bara koppen som behövs.
 • Avlägsnar effektivt partiklar från vatten med en hållbar 40 × 40 mikron skärm.
Egenskaper för 40 Micron Replacement Fitsall :
Glasfiberfilter: Nej
Virusfilter: Nej
Miles Maiden, grundare för Hydro-Photon Inc. och en dedikerad friluftsmänniska tänkte att det måste finnas bättre sätt att filtrera vatten än genom kemikalier och filter. Efter flera år med forskning bestämde han sig för att ägna sig åt ultraviolett teknologi - samma teknologi som används i kommunala vattenreningsverk - som ska användas i bärbara enheter och förse användaren med säkert dricksvatten från vilket vattendrag som helst. Hydro-Photon fick sitt första SteriPEN® patent år 1999.

Mer från Steripen

Visa alla Vattenrening

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!