Stetson

-
John Stetson flyttade från New Jersey i början på 1860-talet för att leta efter guld i den amerikanska western. För att skydda sig mot den stekande solen skapade han, med enkla tekniker, en filthatt. Westernhatten skyddade John från väder och natur men trots det blev det inget guld. Hatten blev däremot central i det hattföretag som han sedan startade när han kom tillbaka hem till New Jersey. Företaget är det vi känner som Stetson.

Stetson

(70 produkter)

En favorit världen över

Stetson-hattar är populära och kända över hela världen. På den tiden då alla amerikaner bar hatt var Stetson det självklara valet. Med en gedigen historia och erfarenhet inom hattmakeri är Stetson ett pålitligt val när du ska köpa hatt.

Hitta din Stetson hos Outnorth

På Outnorth hittar du flera olika hattmodeller från Stetson. Välj mellan klassiska filthattar, vintage aktiga westernhattar och kepsar bland annat. Stetson har hattar för olika smaker, stil och behov i gedigen kvalitet och design.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!