BLACK FRIDAY!     Dam   Herr   Barn   SUPER DEALS

Kent EF Wool Check - ID: A071755

Kampanj

StetsonKent EF Wool Check

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Kent EF Wool Check från Stetson

Kent EF Wool Check är en basker från Stetson. En viktig egenskap är dess klassiska 90-graders sömmar, placerade på sidorna. Utöver dessa sömmar är kroppen på Kent EF Wool Check i ett stycke och fäst i visiret med tre förslutningar. Den är fodrad med PET, så att hatten behåller sin form oavsett väder. Unisex Material 1: 50% ull, 41% polyester, 4% polyamid, 3% andra fibrer, 2% elastan.
Material 2: 100% bomull.
Egenskaper för Kent EF Wool Check:
Foder: Syntet
Material: Ull/Syntet
John Stetson flyttade från New Jersey i början på 1860-talet för att leta efter guld i den amerikanska western. För att skydda sig mot den stekande solen skapade han, med enkla tekniker, en filthatt. Westernhatten skyddade John från väder och natur men trots det blev det inget guld. Hatten blev däremot central i det hattföretag som han sedan startade när han kom tillbaka hem till New Jersey. Företaget är det vi känner som Stetson.

Mer från Stetson

Visa alla Kepsar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!