super.natural

-
Schweiziska Super.natural inspireras av naturen när de utformar sin design. Deras kläder är en perfekt balans mellan komfort och prestanda, detta för att matcha dina krav oavsett miljö eller aktivitet. Super.natural skapades för att möta behoven av en aktiv livsstil och anser sig själva vara en mix av natur, teknologi och design. De äntrade den europeiska marknaden under 2012 och har sedan dess försett oss med kvalitativa kläder. De tar även ett stort ansvar när det kommer till miljö och samhälle.

super.natural

(197 produkter)

Basplagg av hög komfort

Super.natural erbjuder basplagg av hög komfort, funktion och kvalitet. På Outnorth hittar du ett stort sortiment av kläder bland annat underkläder, hoodies, t-shirts och shorts. Super.naturals underkläder består till stor del av merinoull som har den unika egenskapen att inte klia samtidigt som den håller dig varm när det är kallt ute och sval när det är varmt.

Kläder för både dam och herr

I Super.naturals sortiment hittar du kläder för både herr och dam. Satsa på kvalitativa och bekväma basplagg och upptäck skillnaden.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!