Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Men's Digital Print LS - ID: A061902

Super.naturalMen's Digital Print LS

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Men's Digital Print LS från Super.natural

Men's Digital Print LS från super.natural är en tröja som du kan använda till vardags eller som ett baslager under din aktivitet. Tack vare den innovativa materialblandningen av merinoull och polyester får du en perfekt temperatur reglering och förhindrar dålig lukt.
Material:
50% Ull (Merino), 50% Nylon
Egenskaper för Men's Digital Print LS:
Knäppning: Nej
Huva: Nej
Vindtät: Nej
Schweiziska Super natural inspireras av naturen när de utformar sin design. Deras kläder är en perfekt balans mellan komfort och prestanda, detta för att matcha dina krav oavsett miljö eller aktivitet. Super natural skapades för att möta behoven av en aktiv livsstil och anser sig själva vara en mix av natur, technologi och design. De äntrade den europeiska marknaden under 2012 och har sedan dess försett oss med kvalitativa kläder. De tar även ett stort ansvar när det kommer till miljö och samhälle, vilket vi gillar!

Mer från Super.natural

Visa alla Vardagströjor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!