Men's Logo Ls - ID: A070703

Super.naturalMen's Logo Ls

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Men's Logo Ls från Super.natural

Det avslappnade snittet och det stora logotrycket på bröstet gör den här sportiga långärmade en tidlös klassiker. Med Logo LS från super.natural kommer du garanterat att locka avundsjuka blickar - vare sig du använder den som vardagsplagg eller som baslager. Tack vare den innovativa super.naturalfibern som består av 50% merinoull och 50% polyester, håller den andningsbara Merino-Mix-tröjan dig varmpå kalla dagar och garanterar ett svalt bäralternativ vid milda temperaturer. Material: 50% ull (merino), 50% polyester
Egenskaper för Men's Logo Ls:
Knäppning: Nej
Material: Merinoull/syntet
Huva: Fast
Schweiziska Super.natural inspireras av naturen när de utformar sin design. Deras kläder är en perfekt balans mellan komfort och prestanda, detta för att matcha dina krav oavsett miljö eller aktivitet. Super.natural skapades för att möta behoven av en aktiv livsstil och anser sig själva vara en mix av natur, teknologi och design. De äntrade den europeiska marknaden under 2012 och har sedan dess försett oss med kvalitativa kläder. De tar även ett stort ansvar när det kommer till miljö och samhälle, vilket vi gillar!

Mer från Super.natural

Visa alla Vardagströjor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!