Women's Base 1/4 Zip 175 - ID: A070707

Super.naturalWomen's Base 1/4 Zip 175

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Women's Base 1/4 Zip 175 från Super.natural

Base 1/4 Zip Longsleeve från super.natural håller dig varm på kalla dagar och kombinerar perfekt komfort, funktionalitet och stil. Tack vare den merinoullens luktresistenta egenskaper du bära denna långärmade tröjan dag in, dag ut.
Material: 50% ull (merino),
50% polyester
Egenskaper för Women's Base 1/4 Zip 175:
Material: Merinoull/Syntet
Dragkedja: Kort
Flatlocksömmar: Ja
Schweiziska Super.natural inspireras av naturen när de utformar sin design. Deras kläder är en perfekt balans mellan komfort och prestanda, detta för att matcha dina krav oavsett miljö eller aktivitet. Super.natural skapades för att möta behoven av en aktiv livsstil och anser sig själva vara en mix av natur, teknologi och design. De äntrade den europeiska marknaden under 2012 och har sedan dess försett oss med kvalitativa kläder. De tar även ett stort ansvar när det kommer till miljö och samhälle, vilket vi gillar!

Mer från Super.natural

Visa alla Underställströjor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!