Women's Base Tee 175 - ID: A032135

Super.naturalWomen's Base Tee 175

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Women's Base Tee 175 från Super.natural

W Base Tee 175 i dammodell passar utmärkt till både idrott och vardags. Blandningen av merinoull och polyester håller dig varm under kalla dagar och gör tröjan sval att bära vid högre temperaturer. Tack vare den innovativa super.natural fibern bestående av merinoull och polyester, andas W Base Tee 175. 175g Advanced Jersey består av lika delar merinoull och polyester. Merinoull är bekväm att bära, motverkar lukt och polyestern gör tröjan slitstark. W Base Tee 175 tvättas i 40 grader och kan tumlas.

Material: 50% merinoull, 50% polyester
Egenskaper för Women's Base Tee 175:
Material: Merinoull/syntet
Dragkedja: Nej
Schweiziska Super.natural inspireras av naturen när de utformar sin design. Deras kläder är en perfekt balans mellan komfort och prestanda, detta för att matcha dina krav oavsett miljö eller aktivitet. Super.natural skapades för att möta behoven av en aktiv livsstil och anser sig själva vara en mix av natur, teknologi och design. De äntrade den europeiska marknaden under 2012 och har sedan dess försett oss med kvalitativa kläder. De tar även ett stort ansvar när det kommer till miljö och samhälle, vilket vi gillar!

Mer från Super.natural

Visa alla T-shirts

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!