Just nu - Fri hemleverans!   Gäller vid köp för minst 995 kr.

Women's Jonser Tee Print - ID: A054375

Super.naturalWomen's Jonser Tee Print

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Women's Jonser Tee Print från Super.natural

Women's Jonser Tee Print från Super.Natural är en lössittande topp för damer, med stort tryck fram och tillverkad i en mjuk merinoullblandning. Perfekt för lata dagar i solen till vardags eller resan. Material: 50% merinoull, 50% nylon
Egenskaper för Women's Jonser Tee Print:
Knäppning: Nej
Material: Merinoull/syntet
Dragkedja: Nej
Schweiziska Super natural inspireras av naturen när de utformar sin design. Deras kläder är en perfekt balans mellan komfort och prestanda, detta för att matcha dina krav oavsett miljö eller aktivitet. Super natural skapades för att möta behoven av en aktiv livsstil och anser sig själva vara en mix av natur, technologi och design. De äntrade den europeiska marknaden under 2012 och har sedan dess försett oss med kvalitativa kläder. De tar även ett stort ansvar när det kommer till miljö och samhälle, vilket vi gillar!

Mer från Super.natural

Visa alla T-shirts

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!