Women's Motion Top - ID: A070709

Super.naturalWomen's Motion Top

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Women's Motion Top från Super.natural

En perfekt passform med en samtidig känsla av lätthet på din hud - Motion Top från super.natural övertygar med alla dessa funktioner och motiverar dig för ditt kommande träningspass. Behån är också bekväm när det gäller skötsel, eftersom den kan tvättas i 40 grader och till och med kan läggas i torktumlaren.
Material: 32% ull (merino),
63% polyester, 5% elastan / 49% ull (merino), 47% polyester, 3% nylon, 1%
Elastan
Egenskaper för Women's Motion Top:
Tvättas i: 40 °C
Material: Merinoull/Syntet
Schweiziska Super.natural inspireras av naturen när de utformar sin design. Deras kläder är en perfekt balans mellan komfort och prestanda, detta för att matcha dina krav oavsett miljö eller aktivitet. Super.natural skapades för att möta behoven av en aktiv livsstil och anser sig själva vara en mix av natur, teknologi och design. De äntrade den europeiska marknaden under 2012 och har sedan dess försett oss med kvalitativa kläder. De tar även ett stort ansvar när det kommer till miljö och samhälle, vilket vi gillar!

Mer från Super.natural

Visa alla Underkläder

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!