Suunto

-
Suunto grundades 1936 och har sedan dess varit banbrytande när det gäller utformning och innovation av sportklockor, dykdatorer och sportinstrument som används av äventyrare i hela världen. Suunto hjälper äventyrare att såväl fysiskt som mentalt utforska nya områden, från de högsta bergen till de djupaste haven.

Suunto

(5 produkter)

Suunto klockor – när bara det bästa är bra nog

Med en av våra fantastiska Suunto-klockor på handleden är det enkelt att hålla koll på dina fysiska aktiviteter, oavsett om de sker inomhus eller utomhus och om du är motionär eller elitidrottare. Vi har ett stort utbud av spännande tränings- och utomhusklockor med många olika funktioner och du kan därför enkelt hitta en klocka som uppfyller just dina behov. Beställ din favorit på Outnorth.dk och få ett gratis utbyte.

Skillnaden med en Suunto-klocka

Du kan med fördel välja en av våra Suunto-klockor om:

Vilken Suunto-klocka ska jag välja?

När du tittar runt i Suuntos utbud kommer du snabbt att upptäcka att de har modeller för de flesta aktiviteter. Suunto vill ge alla möjlighet att lägga vantarna på just den klocka som passar deras aktivitet(er) och aktivitetsnivå.

På Outnorth har vi ett urval av Suunto-klockor för både inomhus- och utomhusaktiviteter. Vi uppdaterar och utökar kontinuerligt med de senaste modellerna från den finska tillverkaren, så att du kan välja bland några av de allra bästa inom multisportklockor som du kan använda till flera olika aktiviteter, samt aktivitetsklockor som har utvecklats och designats specifikt för en enskild sport eller aktivitet.

Löpning

Löpning har blivit populärt. Oavsett om du springer som glad motionär eller seriös maratonlöpare har Suunto en träningsklocka för dig. Letar du efter en enkel och exakt klocka med en pulsmätare? Eller behöver du en klocka med mer avancerade funktioner, där du kan hålla koll på till exempel intervallträningspass med tid och distans, tempo och puls? Oavsett vilket har Suunto träningsklockan för dig.

Cykling

Om du vill få ut det mesta av din cykelträning är det fördelaktigt att ha en klocka som är utvecklad och anpassad för just denna aktivitet. Det gäller både träningspass och tävlingar där det kan kosta viktiga sekunder om man inte har koll på till exempel puls, distans, kadens, hastighet och tid. Det har du med en Suunto sportklocka.

Vandring

Vandring, bergsbestigning eller promenad? Oavsett om du föredrar det ena eller det andra är det viktigt att du är välutrustad för ditt äventyr. Detta gäller inte bara skor och kläder, utan även utrustning. Med en Suunto aktivitetsklocka på handleden kan du hålla ett öga på distans, puls, tid, höjd, syremättnad och hastighet. Du hittar även klockor med lång batteritid, kompass och navigering, skulle du gå vilse kan du ändå hitta rätt. På så sätt får du både maximal nytta av dina insatser, oavsett var du vandrar, och kan känna dig trygg om du vandrar i en tuff- eller, för dig, obekant terräng.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!