5 G1 - ID: A057552

Suunto5 G1

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om 5 G1 från Suunto

5 G1 är en smartwatch från Suunto som är lika snygg som den är funktionell. 5 G1 är fylld med flera sportfunktioner som gör den redo för alla dina träningssessioner, medan den fortfarande är slimmad och bekväm nog för vardagsbruk. Denna GPS-klocka anpassar sig till dina träningsmönster och påminner till och med dig om att ladda den innan ett långt träningspass så att du inte behöver riskera att batteriet tar slut. 5 G1 registrerar både din söm och din stressnivå så att du kan se till att du är återhämtad och redo för din nästa sportaktivitet. Den hjälper dig också att behålla, förbättra eller öka din träningsnivå och prestanda. Denna slitstarka följeslagare har byggts och testats under de svåraste nordiska förhållandena och fortsätter Suuntos starka arv i äventyrsredskap från 1936. En klocka du kan lita på i vått och torrt!
 • Intelligenta batterilägen, Över 80 sportlägen, Spårighetsnivåspårning, Pulsmätare, Adaptiv träningsguide, Aktivitetsspårning, Stress och återhämtning, Sömnspårning, 50m vattenbeständighet
 • Fokusera på dina sporter och följ dina framsteg: Suunto 5 spårar din träningsnivå och anpassar din träningsvägledning baserat på dina framsteg och mål. Med sina 80 anpassningsbara sporter kan du få relevant statistik oavsett din sport. Synkronisera till Suunto app för att utforska nya spår direkt från din klocka. Genom att ansluta till dina favoritsporter från Suunto app får du ut ännu mer av din upplevelse.
 • Upptäck din dagliga aktivitet och återhämtningsinsikt: Suunto 5 spårar inte bara din träning utan även din dagliga aktivitet, stressnivåer och sömnkvalitet. Med denna klocka kan du se till att du inte tar ut dig för mycket på dagar när du behöver vila. Hitta sammanfattningar och trender i Suunto app som hjälper dig att hålla liv, träning och återhämtningstid i balans.
 • Navigeringsaviseringar från komoot. Planera din rutt i komoots app, och
  synka den till din klocka via Suunto-appen. När du närmar dig ett vägskäl
  får du en avisering. På så sätt kan du njuta av naturen istället för att
  fokusera på klockan. (Ej tillgänglig i Kina.)
 • Skapa intressepunkter och navigering: Spara viktiga platser i
  Suunto-appen eller i din klocka. Navigera till dessa platser med klockan.

Blank
Egenskaper för 5 G1:
Vattenskydd: 5 ATM
Max Batteritid: 288 h
Optisk pulsmätare: Ja
Pulsband ingår: Nej
Vikt: 66 g
Finska Suunto är världskända för sina klockor, eller handledsdatorer som de själva föredrar att kalla dem. Träningsklockorna kombineras med pulsband och pulstagning i handleden

Mer från Suunto

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!