Smart Heart Rate Belt - ID: A077065

SuuntoSmart Heart Rate Belt

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Smart Heart Rate Belt från Suunto

Smart Heart Rate Belt från Suunto är ett pulsbälte som ger en exakt avläsning utan att kompromissa med komforten. Bältet är perfekt för sporter där handrörelser stör pulsmätning på handleden och gör det möjligt att mäta pulsen med klockan ovanpå ärmen, fäst på cykelstyret eller till och med utan att bära klockan under träningspasset. Suunto Smart pulsbälte har ett R-R-minne som används när klockan inte är inom räckhåll för Bluetooth smart-radion. Detta är perfekt för till exempel lagsporter, eftersom det möjliggör registrering utan att bära klockan. Minnesfunktionen har stöd för klockorna Suunto 3, 5, 9, Spartan, Ambit3 och Traverse. Personer som gillar lagsport, kampsport, simning, vattensport, triathlon, bergsklättring på skidor, längdskidor, skridskoåkning och gymträning kommer att uppskatta fördelarna med Suunto Smart pulsbälte. Suunto Smart pulsbälte fungerar också bra tillsammans med den kostnadsfria appen Sport Tracker på Android-, iOS- och Watch OS-enheter. Bältet i paketet är svart och är storlek L.
 • Bekväm passform, låg vikt och liten storlek
 • Kompatibel med flera sporter, däribland vintersport, cykling, simning och lagsport
 • Kompatibel med alla Bluetooth smart-/BLE-enheter.
Finska Suunto är världskända för sina klockor, eller handledsdatorer som de själva föredrar att kalla dem. Träningsklockorna kombineras med pulsband och pulstagning i handleden

Mer från Suunto

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!