Gp Gloves Pro - ID: A079375

SwarovskiGp Gloves Pro

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Gp Gloves Pro från Swarovski

Gp Gloves Pro från Swarovski är sköna och praktiska handskar för att skydda dina händer när du är på äventyr. Pek- och långfingret är dessutom kompatibla med pekskärmar vilket gör att du slipper ta av dig handskarna när du skall använda t. ex. en smartphone. De förformade fingrarna gör att handskarna upplevs som en extra hud till dina händer och i kombination med läderförstärkningar har de en lång livslängd och god hållbarhet. Den optimala isoleringen håller händerna varma, medan Sympatex®-materialet andas och samtidigt håller tätt mot vatten och vind. Material: Merinoull/Sympatex®

Klimatneutral
Handskmodeller från Swarovski produceras i certifierade tillverkningsanläggningar av den första handsktillverkaren som erbjuder klimatneutrala modeller. Klimatneutralitet innebär att företagets koldioxidutsläpp beräknas och kompenseras genom certifierade klimatskyddsprojekt (projektet CIPRA – LIVING IN THE ALPS i Österrike och ett vindkraftsprojekt i Guyan i Kina).


Egenskaper för Gp Gloves Pro:
Hållbarhet: OEKO-Tex
Handskmodell: Femfingerhandske
Insida: Fodrad
Foder: Merinoull
Yttermaterial: Syntet
Membran: Sympatex
Vattentäta: Ja
Vindtäta: Ja
Swarovski är ett österrikiskt företag som grundades 1949 och är specialiserat på utveckling och tillverkning av optiska instrument med lång räckvidd i marknadens premiumsegment. Kikare, tubkikare, kikarsikten och optroniska instrument är produkter att välja på för krävande användare.

Mer från Swarovski

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!