Sweet Protection

-
Norska Sweet Protection grundades år 2000 och har idag sin bas i Trysil. Det hela började med en prototyp på en hjälm. Idag är företaget välkänt med ett stort produktsortiment av exempelvis hjälmar och övrig skyddsutrustning för bland annat cykelsporter. Betydelsen av funktionalitet och kvalitet är ett grundläggande värde för Sweet Protection. Med deras produkter skyddar du kroppen utan att kompromissa med stilen.

Sweet Protection

(64 produkter)

Säkra cykeläventyr

Med en hjälm från Sweet Protection kan du känna dig säker, trots fartfyllda äventyr. I sortimentet hittar du ultralätta hjälmar med optimalt skydd i olika färger och designs. Oavsett om du tävlar eller cyklar för nöjets skull är en bra hjälm ett måste och väl värt att investera i.

Allt du behöver för ett aktivt liv

I Sweet Protections sortiment hittar du allt du behöver för ett aktivt liv på cykeln. Se till att skydda dig mot eventuella skador med ryggskydd och knäskydd. I sortimentet hittar du även mössor, pannband och hoodies. Allt du behöver för ditt nästa cykeläventyr!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!