Chaser Mips Helmet - ID: A050740

Sweet ProtectionChaser Mips Helmet

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Chaser Mips Helmet från Sweet Protection

Chaser Mips Helmet är en lätt och mångsidig cykelhjälm från Sweet Protection. Dess rena och minimalistiska design gör att den passar lika bra att cykla runt med i stan, som på cykelstigar och vägar. Hjälmen har flera komfortzoner som bidrar till ökad komfort, skydd och säkerhet. Hjälmen är utrustad med MIPS Brain Protection System som minskar risken för hjärnskakning. Certifieringar: CE EN1078, CPSC 1203
 • Fäste för solglasögon
 • MIPS Brain Protection System minskar risken för hjärnskakning.
 • STACC-ventilation för extra nedkylning.
 • Material: Gjutet polykarbonatskal.
Egenskaper för Chaser Mips Helmet:
Kön: Unisex
Rotationsskydd: MIPS
Urtagbar lining: Nej
Justerbar: Ja
Vikt: 290 g
Norska Sweet Protection grundades år 2000 och har idag sin bas i Trysil. Det hela började med en prototyp på en hjälm. Idag är företaget välkänt med ett stort produktsortiment av exempelvis hjälmar och övrig skyddsutrustning för bland annat cykelsporter. Betydelsen av funktionalitet och kvalitet är ett grundläggande värde för Sweet Protection. Med deras produkter skyddar du kroppen utan att kompromissa med stilen.

Mer från Sweet Protection

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!