Clockwork Max Rig - ID: A074158

Sweet ProtectionClockwork Max Rig

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Clockwork Max Rig från Sweet Protection

Clockwork Max Rig är skidglasögon från Sweet Protection med en ramlös design som ger dem ett mycket rent och modernt utseende. Denna modell har en cylindrisk lins med RIG ™ -linsteknik: utvecklad av Sweet Protection för att ge överlägsen kontrast, minimal färgförvridning och minskad ögontrötthet. Detta är en medelstor och tätt passande skyddsglasögon som erbjuder bra synfält. Denna modell passar perfekt med små till medelstora ansikten och / eller hjälmar. Premiumdetaljer som en tunn definierad ram, stora ventilationsöppningar på toppen och botten, en 50 mm rem med integrerade spännen och ramankare säkerställer både stil och funktionalitet.
 • 2,2 mm cylindrisk lins med hög slaghållfasthet 
 • Super oleofob och hydrofob beläggning 
 • Särskild acetat antifog innerlins 
 • Stort synfält
Egenskaper för Clockwork Max Rig:
Utbyteslins ingår: Nej
Panorama synfält Ja
Anti fog: Ja
Storlek: Senior
Ventilation: Ja
Norska Sweet Protection grundades år 2000 och har idag sin bas i Trysil. Det hela började med en prototyp på en hjälm. Idag är företaget välkänt med ett stort produktsortiment av exempelvis hjälmar och övrig skyddsutrustning för bland annat cykelsporter. Betydelsen av funktionalitet och kvalitet är ett grundläggande värde för Sweet Protection. Med deras produkter skyddar du kroppen utan att kompromissa med stilen.

Mer från Sweet Protection

Visa alla Skidglasögon

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!