Falconer Helmet - ID: A030229

Sweet ProtectionFalconer Helmet

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Falconer Helmet från Sweet Protection

Falconer Helmet från Sweet Protection är en otroligt lätt cykelhjälm för hög fart. Med en aerodynamisk geometri ger denna hjälmen dig inte bara utomordentligt skydd, utan perfekt ventilation likaså. Resultatet blir en snabbare och mer bekväm cykeltur där du kan lita på att hjälmen gör sitt jobb om olyckan är framme. Falconer Helmet har ett skal i fyra delar med elastisk teknologi för ett högre skydd mot fall och stötar.
Certifieringar: CE EN 1078, CPSC 1203
Storlek M = 54-57 cm
Storlek L = 57-60 cm
Egenskaper för Falconer Helmet:
Rotationsskydd: Nej
Justerbar: Ja
Vikt: 230 g
Norska Sweet Protection grundades år 2000 och har idag sin bas i Trysil. Det hela började med en prototyp på en hjälm. Idag är företaget välkänt med ett stort produktsortiment av exempelvis hjälmar och övrig skyddsutrustning för bland annat cykelsporter. Betydelsen av funktionalitet och kvalitet är ett grundläggande värde för Sweet Protection. Med deras produkter skyddar du kroppen utan att kompromissa med stilen.

Mer från Sweet Protection

Visa alla Hjälmar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!