Falconer II Aero Mips Helmet - ID: A067963

Sweet ProtectionFalconer II Aero Mips Helmet

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Falconer II Aero Mips Helmet från Sweet Protection

Falconer II Aero Mips Helmet är en cykelhjälm från Sweet Protection som är inspirerad av de aerodynamiska egenskaperna hos Pilgrimsfalken, den snabbaste fågeln i djurriket. Hjälmen levereras med lätt avtagbara Aerocovers ™ för att sänka det aerodynamiska draget ytterligare. Den aerodynamiska geometrien är utvecklad för att även ge extrem ventilation, resultatet är en snabbare och mer bekväm hjälm. Denna modell är utrustad med MIPS-för att minska rotationskrafter som överförs till hjärnan vid fall.
Egenskaper för Falconer II Aero Mips Helmet:
Rotationsskydd: MIPS
Kön: Unisex
Fäste för goggles: Nej
Norska Sweet Protection grundades år 2000 och har idag sin bas i Trysil. Det hela började med en prototyp på en hjälm. Idag är företaget välkänt med ett stort produktsortiment av exempelvis hjälmar och övrig skyddsutrustning för bland annat cykelsporter. Betydelsen av funktionalitet och kvalitet är ett grundläggande värde för Sweet Protection. Med deras produkter skyddar du kroppen utan att kompromissa med stilen.

Mer från Sweet Protection

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!