Firewall Rig Reflect - ID: A074159

Kampanj

Sweet ProtectionFirewall Rig Reflect

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Firewall Rig Reflect från Sweet Protection

Firewall Rig Reflect är robusta, retroinspirerade goggles from Sweet Protection som har en cylindrisk lins med ett brett synfält. Utrustad med RIG™-linssteknik, utvecklad av Sweet Protection för att ge överlägsen kontrast, minimal färgförvridning och minskad ögonutmattning. TPU-ramen och trippelskummet gör att dessa goggles anpassar sig till ditt ansikte och sitter bekvämt på plats. Firewall har stora ventilationsöppningar och anti-fog behandling.. Den överdimensionerade 50 mm remmen säkerställer en säker passform.
 • 100% UV skydd
 • Cylindrisk lins
Egenskaper för Firewall Rig Reflect:
Anti fog: Ja
Linstyp: Dubbel
Storlek: Senior
Ventilation: Ja
Norska Sweet Protection grundades år 2000 och har idag sin bas i Trysil. Det hela började med en prototyp på en hjälm. Idag är företaget välkänt med ett stort produktsortiment av exempelvis hjälmar och övrig skyddsutrustning för bland annat cykelsporter. Betydelsen av funktionalitet och kvalitet är ett grundläggande värde för Sweet Protection. Med deras produkter skyddar du kroppen utan att kompromissa med stilen.

Mer från Sweet Protection

Visa alla Skidglasögon

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!