Ronin Max Polarized - ID: A074165

Sweet ProtectionRonin Max Polarized

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 6-8 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Ronin Max Polarized från Sweet Protection

Ronin Max Polarized är sportsolglasögon från Sweet Protection som är specifikt utvecklade för högintensiv sport. Ronin Max är större än vanliga Ronin vilket även gör att de passar perfekt i Sweet Protections större cykelhjälmar. Den vida linsen, erbjuder ett brett synfält, skyddar dina ögon och förstärker kontraster. Linsen är även permanent anti-fog behandlad. Denna modell kommer med en polariserande lins som filtrerar bort horisontellt ljus.
Egenskaper för Ronin Max Polarized:
Polariserande: Ja
Anti fog: Ja
Linstyp: Dubbel
Storlek: Senior
Ventilation: Ja
Norska Sweet Protection grundades år 2000 och har idag sin bas i Trysil. Det hela började med en prototyp på en hjälm. Idag är företaget välkänt med ett stort produktsortiment av exempelvis hjälmar och övrig skyddsutrustning för bland annat cykelsporter. Betydelsen av funktionalitet och kvalitet är ett grundläggande värde för Sweet Protection. Med deras produkter skyddar du kroppen utan att kompromissa med stilen.

Mer från Sweet Protection

Visa alla Sportglasögon

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 6-8 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!