Ronin Polarized - ID: A074162

Sweet ProtectionRonin Polarized

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 6-8 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Ronin Polarized från Sweet Protection

Ronin Polarized sportsolglasögon från Sweet Protection som är speciellt designade för högintensiva sportaktiviteter. De är utformade för att sitta bekvämt under Sweet Protecions cykelhjälmar. Ronin erbjuder ett brett synfält, skydd för dina ögon och med en konstrastförstärkande lins. Linsen har en innovativ och permanent anti-fog behandling med en ramlös design. Denna specifika modell levereras med en polariserad lins som blockerar bländningen genom att filtrera bort det horisontella ljuset.
Egenskaper för Ronin Polarized:
Utbyteslins ingår: Nej
Polariserande: Ja
Norska Sweet Protection grundades år 2000 och har idag sin bas i Trysil. Det hela började med en prototyp på en hjälm. Idag är företaget välkänt med ett stort produktsortiment av exempelvis hjälmar och övrig skyddsutrustning för bland annat cykelsporter. Betydelsen av funktionalitet och kvalitet är ett grundläggande värde för Sweet Protection. Med deras produkter skyddar du kroppen utan att kompromissa med stilen.

Mer från Sweet Protection

Visa alla Sportglasögon

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 6-8 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!