Sweet ProtectionRonin Rig

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Ronin Rig från Sweet Protection

Ronin Rig är sportglasögon från Sweet Protection med en semi-ramlös design som erbjuder ett brett synfält och överlägsna optiska egenskaper. Ronin passar utmärkt med Sweet Protections hjämar och är speciellt utvecklade för att sitta bekvämt på plats under en cykelhjälm. Denna specifika modell är utrustad med deras unika RIG ™ -linsteknologi, som ger överlägsen kontrastförbättring av synen med minimal färgförvrängning.
Egenskaper för Ronin Rig:
Fotokromatisk lins: Nej
Utbyteslins ingår: Nej
Norska Sweet Protection grundades år 2000 och har idag sin bas i Trysil. Det hela började med en prototyp på en hjälm. Idag är företaget välkänt med ett stort produktsortiment av exempelvis hjälmar och övrig skyddsutrustning för bland annat cykelsporter. Betydelsen av funktionalitet och kvalitet är ett grundläggande värde för Sweet Protection. Med deras produkter skyddar du kroppen utan att kompromissa med stilen.

Mer från Sweet Protection

Visa alla Sportglasögon

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!