F4-70C Clean & Glide Spray - ID: A026758

Kampanj

SwixF4-70C Clean & Glide Spray

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om F4-70C Clean & Glide Spray från Swix

F4-70C Clean & Glide Spray en rengöringspumpspray med Fibrelene rengöringshandduk. För skidor och snowboards . Alla snöförhållanden. Rengör effektivt och smörjer för bra glid. Applicera med rent papper, vänta 3 minuter, sedan polera med nytt papper. För bästa resultat applicera F4 vax ovanpå.
Egenskaper för F4-70C Clean & Glide Spray:
Vikt: 70 g
Norska Swix har under en lång tid jobbat med att få fart på våra skidor. De har också stor erfarenheter av kläder för vinteridrottande.

Mer från Swix

Visa alla Valla

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans kampanj - Klarna bjuder på frakten! - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 1 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

119.00
Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!