Just nu - Fri hemleverans!   Gäller vid köp för minst 995 kr.

N15 Swix Skin Care - ID: A036740

SwixN15 Swix Skin Care

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om N15 Swix Skin Care från Swix

Swix Skin Care är utvecklad för att skydda integrerade skins/stighudar mot ifrysning och att förbättra glidet. Risken för ifrysning är störst kring nollgradigt före och när snötemperaturen skiftar från blöt till torr. Under dessa förhållanden fungerar Skin Care som en impregnering som förebygger isbildning. Skin's glidegenskaper är förbättrad i alla fören eftersom Skin Care minskar friktionen mellan stighudarna och snön. För bästa möjliga glid, stryk även på Skin Care på skidans glidytor. Fara: Mycket brandfarlig vätska och ånga. Orsakar allvarlig ögonirritation. Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad. Giftigt för vattenlevande organismer med långtidseffekter.
Norska Swix har under en lång tid jobbat med att få fart på våra skidor. De har också stor erfarenheter av kläder för vinteridrottande.

Mer från Swix

Visa alla Övrigt Vallatillbehör

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!