Women's RaceX Bodywear Longsleeve - ID: A063270

SwixWomen's RaceX Bodywear Longsleeve

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Women's RaceX Bodywear Longsleeve från Swix

RaceX Bodywear Longsleeve från Swix är anpassad för hög intensitet och är av många de föredragna underkläderna på grund av det mycket lätta och extremt elastiska tyget. Tröjan ger full rörelsefrihet med stretch i alla riktningar och har sömmar som inte skaver. Damstorlekar. Tygets öppna struktur upprätthåller ett tunt lager isolerande luft mot huden och erbjuder samtidigt formidabla andnings-/ ventilationsegenskaper för att motverka överhettning. Materialet absorberar effektivt fukt från huden och det är en av anledningarna till att underkläderna känns så behagliga och temperaturreglerade under intensiv aktivitet. Dessutom är materialet snabbtorkande.

Material: 100% polyester.
Egenskaper för Women's RaceX Bodywear Longsleeve:
Material: Polyester
Dragkedja: Nej
Vikt: 200 g
Norska Swix har under en lång tid jobbat med att få fart på våra skidor. De har också stor erfarenheter av kläder för vinteridrottande.

Mer från Swix

Visa alla Underställströjor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!