Actives Insulated Tumblers 600 ml - ID: A072152

Kampanj

TakeyaActives Insulated Tumblers 600 ml

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Actives Insulated Tumblers 600 ml från Takeya

Actives Insulated Tumblers från Takeya är en isolerad termosmugg som håller din dryck iskall eller rykande het från första klunken till den sista. Muggen är tillverkad i 18/8 rostfritt stål och har dubbla väggar för bättre isolering. Utsidan i pulverlackerad textur ger bra grepp och är helt fri från kondens. Det spillsäkra och patenterade Flip Lid™ locket kan tas av för enklare rengöring och påfyllning. Silikonhöljet kan tas bort och hindrar muggen från att glida omkring i mugghållaren samt skyddar mot slag och stötar.
Bredd: 8,9 cm
Djup: 9,5 cm
Höjd: 18 cm
Egenskaper för Actives Insulated Tumblers 600 ml:
Material: Rostfritt (rosttrögt) stål
Takeya tillverkar några av de bästa isolerade vattenflaskorna som finns i världen. Deras isolerade vattenflaskor i rostfritt stål håller din favoritdryck kall i upp till 24 timmar, eller rykande hett i upp till 12 timmar, så att du kan njuta av dina varma eller kalla drycker hela dagen, oavsett om det är varmt eller kallt ute.

Mer från Takeya

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!