Tävlingar

Allmänna tävlingsvillkor

Här kan du läsa de villkor som gäller för deltagande i Outnorths tävling.

 1. Deltagande

  Genom att du laddar upp ett bidrag godkänner du ditt deltagande i tävlingen samt tävlingsvilkoren. För att ett tävlingsbidrag ska godkännas krävs att deltagaren är över 18 år eller har vårdnadshavarens godkännande för att delta i tävlingen. Genom att delta godkänner du att den angivna mailadressen får användas i marknadsföringssyfte. Anställda på Outnorth AB och deras familjemedlemmar får inte delta i tävlingen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

 2. Upphovsrätt

  Genom att delta i tävlingen intygar du att du själv skrivit bidraget och att det kan komma att användas i marknadsföringssyfte av Outnorth. Vid en sådan användning utgår ej någon ersättning till upphovsperson eller personer.

 3. Notifiering

  Vinnaren meddelas via mail efter tävlingens avslut. Om vinnaren inte har svarat på vinnar-mailet inom tre dygn förbehåller vi oss rätten att utse en annan vinnare.

 4. Ansvar

  Tävlingen anordnas och ansvaras av Outnorth AB, 352 74 Växjö.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!