Tävlingar

Allmänna tävlingsvillkor

Här kan du läsa de villkor som gäller för deltagande i Outnorths tävling.

 1. Deltagande

  Genom att du laddar upp ett bidrag godkänner du ditt deltagande i tävlingen samt tävlingsvilkoren. För att ett tävlingsbidrag ska godkännas krävs att deltagaren är över 18 år eller har vårdnadshavarens godkännande för att delta i tävlingen. Genom att delta godkänner du att den angivna mailadressen får användas i marknadsföringssyfte. Anställda på Outnorth AB och deras familjemedlemmar får inte delta i tävlingen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

 2. Upphovsrätt

  Genom att delta i tävlingen intygar du att du själv skrivit bidraget och att det kan komma att användas i marknadsföringssyfte av Outnorth. Vid en sådan användning utgår ej någon ersättning till upphovsperson eller personer.

 3. Notifiering

  Vinnaren meddelas via mail efter tävlingens avslut. Om vinnaren inte har svarat på vinnar-mailet inom tre dygn förbehåller vi oss rätten att utse en annan vinnare.

 4. Ansvar

  Tävlingen anordnas och ansvaras av Outnorth AB, 352 74 Växjö.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!